Inviterer til adventstanker og korsang i MMHB

Onsdag 9. desember kl. 19.00 arrangeres den tradisjonelle adventsfesten i Mysen Menighetshus Betania (MMHB). Gjester denne gang blir tidligere biskop i Sør-Hålogaland bispedømme, Øystein Larsen, og Mysen Mannskor.
– Det blir en kveld med adventstanker og vakker sang.

Øystein Larsen var biskop i Sør-Hålogaland fra 1992 til 2006. Mange ønsker å høre hans gode taler, og han er en aktiv pensjonist. Larsen har en lang karriere bak seg som prest. Etter de første årene som ungdomssekretær i Indremisjonsselskapet, ble han res. kapellan på Høybråten. Deretter fulgte syv år som studentprest på Menighetsfakultetet. Deretter var han 6 år som sokneprest på Furuset i Oslo før flyttelasset gikk til Bodø og bispegjerningen.

Det blir også en glede med gjenhør av Mysen Mannskor. Siste uke deltok de på en flott konsert i Eidsberg kirke. Under sin dirigent Jan-Sverre Stensrud vil de gi oss vakre adventssanger.

På festen deltar også sokneprest Solfrid Leinebø Seljås og Borgny Navestad.

Mysen Menighetshus Betania kan om vel en måned se tilbake på 2 års drift. Det er et mål å få nedbetalt byggelånet så raskt som mulig. På festen ber vi om en gave til MMHB.

Tradisjonen tro serverer arrangørene, Normisjon Mysen og Mysen menighetsråd, grøt på festen. Det serveres også kaffe og julekake.

Øystein I. Larsen

Tidligere biskop Øystein Larsen kommer til Mysen på adventsfest 9. desember

 

For arrangørene Trond Degnes