TJ´S Country Trio spiller på basar for MMHB lørdag 14. april

Lørdag 14. april fra kl 15.00 er det igjen klart for en ny basar til inntekt for Mysen Menighetshus Betania. Et stort antall gevinster bør friste, og hele bygda inviteres til å være med å skape ekte basarstemning. Programmet er variert og byr på noe for enhver smak.

Basaren starter på ettermiddagen med country-konsert av TJ`S Country Trio. De består av Tor Jota, Remi Jørgensen og Tor Halvor Tidemann. Etter en periode med loddsalg dukker Jul-Lars Kvernhusengen opp og serverer bygdehistorier. Hyttemusikken er alltid et kjært innslag på basaren og sokneprest Solfrid Leinebø Seljås vil ha kveldstanker. Loddsalget vil pågå hele tiden før kvelden avsluttes med hovedtrekningen. Mellom programinnslagene blir det åresalg – også med fine gevinster.

–        Vi håper riktig mange vil være sammen med oss denne dagen. Det legges opp til ekte basarstemning hvor det blir salg av kaffe og vafler, pølse og lompe. Mysen Menighetshus Betania har fortsatt en milliongjeld. Derfor håper vi basaren vil gi et godt resultat, sier Sigrun Ryan Degnes, Elisabeth Spydevold og Odd Myrvang som er medlemmene i basarkomiteen.

Tor Jota

Tor Jota gjester basaren med sin trio og lager ekte country-konsert.

Tekst. Trond Degnes

Plakat Basar 2018