Velkommen til «Herre’lig aften» for menn onsdag 8. november 18:30

Herrelig aften 2017 annonse ver 2

Eyvind Brynildsen, nybakt norgesmester i rally , besøker Mysen Menighetshus Betania onsdag kveld. Normisjon Mysen ønsker å lage et møtetreff for menn og inviterer menn i alle aldre til en «Herre’lig aften»!

Eyvind Brynildsen er 29 år gammel, gift og har 2 barn og er bosatt i Våler i Østfold. Han har tatt en rekke NM medaljer, senest i sesongene 2015 og 2017.

Han er sønn av tidligere norgesmester i rally Per Erik Brynildsen. I tillegg til å kjøre rally jobber han som driftsleder i Asfalt Remix.
Eyvind startet tidlig med motorsport. 9 år gammel startet han med gokart. Når han ble 14 år ble han plukket opp i Norges bilsports forbunds elite satsning. Et nytt team ble dannet, Petter Solberg Kart Team og Eyvind kjørte der i 3 år. En rekke seiere og prestasjoner innen gokart ble gjort og han vant den prestisje tunge Viking Trophy i 2003. Prisen fikk han i Monaco av Prins Albert.
Dette var starten – han visste tidlig at det var rallyfører han ville bli. Vi gleder oss til å høre Eyvind Brynildsen fortelle om livet i og utenfor rallybilen.

Anne-Marit og Morten Svenneby fra Eidsberg synger, spiller og har ord for kvelden. Det blir utlodning og servering av elggryte, kaffe og kaker.

Ragnar Duserud