«Herre’lig aften» i Mysen Menighetshus Betania torsdag 1. november. kl. 18.30

Velkommen til «Herre’lig aften» med gründer Josef Filtvedt og trubadur Lars Johansson i Mysen Menighetshus Betania torsdag 1. november 18.30.

For 2. gang arranger Normisjon Mysen et møtepunkt for menn i alle aldre
til en «Herre’lig aften». Denne gangen satser vi på det som er lokalt og kortreist.

Josef Filtvedt

Josef Filtvedt, vil fortelle om sitt liv og virke som gründer, industribygger, innovatør og holder et foredrag med temaet «Guds skaperverk».

Josef Filtvedt startet bedriften Dynatec, sammen med vennen og sambygdingen Johan Heggelund i 1987. Starten var i et lokale på 7,5 m2. Fra den spede starten har bedriften vokst raskt til et konsern med snaue 320 millioner kr i omsetning. Dynatec flyttet fra Spydeberg til Askim i 2006. Dynatec arbeider innenfor flere felter: Produksjonsløsninger for fiskeindustrien, bakerier, kjøttbransjen, spesialmaskiner til mange ulike markeder og forskning og utvikling av nye produkter og løsninger. I tillegg arbeides det med utvikling av nye batteriteknologi, produksjon av silisium til solceller og innenfor produksjon av nanopartikler til nye kreftmedisiner.


Trubadur Lars Johansson fra Ørje vil underholde med sang og spill.

Lars Johansson

Lars er en allsidig ung mann. Han arbeider som ungdomsarbeider i Marker og i CV ‘en hans nevnes: musiker, sanger, skuespiller og elektriker/elektroteknikker. Han er en entusiast og arrangerte Norges første og største hengekøyecamp. på Tangen i Ørje 19. til 20. oktober.

Det vil bli servert Rødkolle-suppe.  (Kjøttet i suppen er av den gamle norske storferasen Rødkolle og er produsert i Degernes hos Andreas Graff)
Etter suppa serverer vi Gårds-is fra Bamsrudlåven og kaffe.

Vi gleder oss til å høre Josef Filtvedt sitt foredrag,
god sang av Lars Johansson
og ett hyggelig fellesskap med menn i alle aldre.

I stedet for inngangspenger blir det utlodning.

Hjertelig velkommen!

Hilsen
Normisjon Mysen

 

 

tekst: R. Duserud