Bergliot og Thoralf til slottet.

Bergliot og Thoralf  Dahl har fått brev fra Kongen  med invitasjon om å komme til Slottet den  28. oktober til «Afternoon Tea» grunnet stor frivillighetsinnsats på Betania gjennom flere tiår. Ordfører Erik Unaas kunne stolt fortelle om denne nyheten på Trivselstreffet mandag 22. september. I følge Smaalenenes Avis sa Thoralf;   – Vi ble selvfølgelig veldig overrasket. Det hele er overveldende og jeg regner med at det blir en høytidelig dag.

Bergliot og Thoralf til slottet
foto: Trond Degnes

Vi i Normisjon Mysen er stolte og vi takker Bergliot og Thoralf for den innsatsen de gjør.
Thoralf har vært formann og styremedlem i Mysen Indremisjon og Normisjon Mysen i flere perioder, gjennom snart 50 år! Han er fortsatt sittende styremedlem i Normisjon Mysen og leder av vaktmesterteamet i Mysen Menighetshus Betania.
Bergliot ble nevnt som trofast medlem av bl. a. festkomiteen. Hun har dessuten fortsatt ansvar for å annonsere alt som skjer i foreningen Normisjon Mysen.
Randi Kopperud sier til Smaalenenes Avis;   – Hun er også veldig flink til å passe på at alle har det bra. Hun ser behov, hjelper til med kjøring og er ofte på hjemmebesøk.

Etter at Bergliot og Thoralf har vært på Slottet, er vi alle spente å høre hvordan det var der. Kanskje de kan fortelle litt på et onsdagsmøte i Normisjon Mysen?

Ragnar Duserud