Bjørnar Spydevold og Kari Stokke holder konsert i Mysen søndag 6 september kl 18.00

Søndag 6.september kl 18.00 kommer de glade artistene Bjørnar Spydevold og Kari Stokke til Mysen Menighetshus Betania. Det blir en konsert med spennende variasjon i tekst og musikk. – Vi legger opp til en kveld som spenner «Fra den brede til den smale vei», forteller Spydevold.
Bjørnar Spydevold fra Greåker har en 30 år lang sangkarriere bak seg. Han han har medvirket i en rekke teateroppsetninger og konserter både her i Østfold og i store deler av landet. Spydevold har gitt ut 3 plater: Ei stille natt – Odyse – Kom sommervind.
Hans repertoar variere fra musikaler og viser til sanger med kristent innhold. Han vil gjerne gjennom sin sangglede også formidle et godt kristent budskap, som betyr mye for han.

I de senere årene har Kari Stokke vært hans trofaste akkompagnatør på piano. Hun har som kjent hatt flere engasjement i NRK og spilt i mange teateroppsetninger, bl.a. i Det Norske Teater i Piaf. Hun er en stor mester på piano og gjør at sangene blir presentert på en meget livlig og engasjerende måte –  både for sangeren og publikum.

Konserten vil inneholde to avdelinger; hver på ca. 45 min. I pausen blir det en enkel bevertning. – Vi inviterer tilhørere fra hele Indre Østfold.  Vi håper konsert kan være med å gi oss en god og spennende inspirasjon for høstens mange aktiviteter. Det er ingen inngangsbillett til denne konserten, men vi håper du er med på å gi en god kollekt ved konsertens slutt, sier Elisabeth Spydevold og Trond Degnes, på vegne av arrangørene, Normisjon Mysen og Mysen Menighetsråd.

             

Bjørnar Spydevold         og      Kari Stokke

 

 

……………………
Ragnar Duserud