«Herre’lig aften» med Haugetun Folkehøyskoles nye rektor Øyvind Moksnes og konsert med jazz- og gospelartisten Carl-Jørgen Stensrud Bakke i Mysen Menighetshus Betania onsdag 6. november kl. 18:30.

For 3. gang arranger Normisjon Mysen, et møtepunkt for menn i alle aldre, til en «Herre’lig aften».

rektor Øyvind Moksnes

Fra politi til rektor.

Trønderen Øyvind Moksnes «hopper» lenger enn de fleste. Etter snart 28 år i politiet startet han 1. april som ny rektor på Haugetun folkehøyskole skriver Boe Johannes Hermansen på Normisjon Østfold sine hjemmesider
Jeg gleder meg og ønsker å gå inn med fullt trøkk, sier den nytilsatte rektoren som var førstevalget blant de 19 søkerne til stillingen. Øyvind har verken gått på folkehøyskole eller har erfaring som lærer eller fra skoledrift. Men han har mye ledelseserfaring og tverrfaglig arbeid «i sekken» gjennom årene i politiet skriver Hermansen videre.

Han var leder for forebyggende avsnitt ved Fredrikstad Politistasjon og hatt ansvar for etterforskning av alle under 18 år, både i små og store saker. Dessuten har jeg ansvar for politiets forebyggende arbeid for alle aldersgrupper, både i forhold til enkeltpersoner, på gruppenivå og temarelatert, som for eksempel sosiale medier. Jeg har personalansvar for 13 personer, forteller Gressvik-mannen.

Tidligere har han hatt flere operative stillinger i politiet, ulike fagledelsesoppgaver, blant annet drevet som etterforsker, jobbet med forebyggende arbeid og vært ett år (2016-17) i Sør-Sudan som politirådgiver i en flyktningleir. – Politiyrket er sammensatt og mangfoldig, sier den stødige og sindige karen. Selv om jeg legger av meg politiuniformen, tror jeg at politierfaringen i noen sammenhenger kan gi meg innsikt og arbeidsverktøy som kan virke positivt inn overfor elever på folkehøyskolen.

Carl-Jørgen Stensrud Bakke

Konsert med jazz- og gospelartisten Carl-Jørgen Stensrud Bakke

Carl-Jørgen er en 22 år ung mann fra Rakkestad. Hans musikalske bakgrunn er fra kulturskole og Kongshaug Musikkgymnas i Os kommune.

I 2013 vant han Drømmestipendet. Carl-Jørgen beskrives som et stort talent med en musikkforståelse og allsidighet av de helt sjeldne. For tiden studerer han ved Høgskolen i Hedmark, for å bli faglærer i musikk.

Han har i løpet av årene funnet stor inspirasjon i musikalske forbilder som Per-Erik Hallin, Andrae Crouch og Oscar Peterson. Han har utgitt flere album og han har hatt flere solokonserter. Siste helg i oktober var han med som pianist på gospelkoret Joyful sin jubileumskonsert i Sarpsborg.

Nedenfor kan du høre litt av Carl-Jørgen:

Her er et utdrag fra en sang jeg spilte på Krismus 2019; Peace in the valley! En sang som handler om at det én gang vil bli fullstendig fred for meg og deg i Himmelen, hos Vår far. Vi er så heldig at nettopp Jesus åpnet veien til Gud, slik at vi kan ha samfunn med ham her på jorda også. Han hjelper oss i de vanskeligste ting og bærer oss gjennom. Ingenting er umulig for han! Guds fred.C-J

Publisert av Artist – Carl-Jørgen S. Bakke Onsdag 11. september 2019

Vi gleder oss til å høre Øyvind Moksnes og Carl-Jørgen Stensrud Bakke onsdag kveld!

Det vil bli servert varme karbonadesmørbrød, kaffe og kaker.
Det er fri entré, men en utlodning for å dekke kvelden utgifter.
Velkommen til menn i alle aldre!

Ragnar Duserud
Normisjon Mysen