JENTEGRUPPA SEVEN SAMMEN MED MYSEN BARNEGOSPEL LØRDAG 2. APRIL

JUBILEUMSKONSERTEN «HELT UTROLIG»
Lørdag 2. april 2016 kl. 17.00 på Mysen Menighetshus Betania
 

SEVEN feirer bursdag – 15 år som aktive barneartister med formidling av de gode nyhetene. I disse årene har gjengen holdt 70-90 konserter årlig, solgt nærmere 80.000 album og både ligget på norsktoppen og «Topp ti» på ITunes lista. Nå er de klare med en helt ny jubileumskonsert.

I jubileumskonserten «Helt utrolig» vil SEVEN dele sine favorittlåter fra et rikholdig repertoar. Gjennom konserten blir vi også nærmere kjent med sju herlige historier fra Bibelen. På konserten legges det opp til at lokale barn/barnekor synger sammen med oss på scenen i kjent stil.

Lørdag 2.april er det Mysen Barnegospel som er medDenne konserten er Mysen Barnegospel sin storsatsing i vår. Koret gleder seg til å synge sammen med Sevenjentene. Lørdag møtes jentegruppa og barnegospel til felles øvelse noen timer før konserten. Vi håper på fullt hus denne ettermiddagen.

På grunn av travel turnevirksomhet består SEVEN av 17 jenter. Disse veksler på å reise rundt i hele Norge med konserter og musikaler. Med seg har de en av SEVEN-instruktørene Melinda E. Løver. Gjengen reiser over hele landet og har i årenes løp rukket innom alle landets fylker. SEVEN har utgitt ti produksjoner – og sangene, skrevet av Løver/Oldebråten, brukes av barnekor, skoler og søndagsskoler over hele landet.  

 Forslag til annonse konserten Helt utrolig

Mona Duserud