Lovsangskveld i Mysen Menighetshus Betania

Mysen Menighetshus Betania kan se tilbake på ett års drift. Det har vært et begivenhetsrikt år. Søndag 18. januar kl 19.00 markeres denne lille milepælen med en sang- og musikkveld. Sangerne Mathilda Röjdemo og Wenche Hammer presenterer et spennende og variert program med tittelen: «Drick djupt av Anden» Det blir en kveld med lovsang og toner til vår Skaper, forteller sangerne.

Sangerne Røjdemo og Hammer har sunget sammen over en tiårsperiode. Etter at deres veier skilte lag for en periode, har de endelig fått muligheten til å synge lovsanger sammen igjen. Wenche Hammer har sunget som solist og i ulike kor på begge sider av grensen. Nå er hun bosatt i Trømborg. Mange har hørt henne synge ved mange gudstjenester i kommunen. Videre er hun fast medlem av Mysen Damekor.

Röjdemo er bosatt i Østervallskog og lever av sangen og musikken.  Hun er musikkutdannet og har arbeidet både som musikklærer og kantor i mange år. Hun er en dyktig sanger og musiker og arbeider nå som frilanser. Röjdemo opptrer alene eller sammen med sin mann. Hun dukker også opp som medlem av bandet CrossHeart.

Førstkommende søndag inntar de Mysen Menighetshus Betania.  Normisjon Mysen og Mysen menighet står bak arrangementet. Vi lover en annerledes kveld med dyktige aktører. Programmet består av to avdelinger. I pausen serveres kaffe og kringle.

Vi håper riktige mange blir med på denne lovsangskvelden.

Mathilda Røjdemo og Wenche Hammer

 Gå ikke glipp av sangerne Mathilda Røjdemo (til venstre) og Wenche Hammer.

Trond Degnes