Misjonsfest med Kristin og Erik Bøhler og med sang av KOR15

Besøk direkte fra Nepal til Normisjon Mysen

Normisjon Mysen har stor misjonsfest onsdag 1. juni kl 19:00 med misjonærparet Kristin og Erik Bøhler. De kommer direkte fra Okhaldhunga sykehus i Nepal. De besøkte oss rett etter jordskjelvet i fjor og vi gleder oss til å få siste nytt fra Nepal et år etter det store skjelvet.
Okhaldhunga sykehus, med Normisjon som en viktig støttespiller, har hatt en lang byggeprosess. 27. april flyttet de inn. De forteller at der er det bedre plass enn før, større Intensiv-rom, varmeanlegg på barnerommet og flere andre rom, og sentralt anlegg for oksygentilskudd.

Kristin og Erik Bøhler3
Kristin og Erik Bøhler vil fortelle med ord og bilder hvordan situasjonen er i Nepal nå. De jobber som direktør og overlege ved Okhaldhunga sykehus.

De er ikke bare opptatt av sykehuset men forteller i brev sendt til Norge i begynnelsen av året.

«Livet etter jordskjelvene Verdensnyhetene om jordskjelvene i Nepal i april og mai varte i noen dager. Så druknet de i annet nytt. Men fremdeles er det jordskjelvene som preger livet for folk i Okhaldhunga’s nordvestre hjørne, der skadene var størst. Folk der fikk nødhjelp fra oss og andre de første ukene og månedene. Så skulle myndighetene lede gjenoppbyggingsarbeidet. Det har blitt mange ord og litt realiteter. Og tida går. Hva kan vi gjøre? Nå har vi en plan om å hjelpe 34 av de aller verst rammede familiene med å bygge hvert sitt «modell-hus».

KOR15 blir med og synger. Normisjon Mysen håper mange vil komme til Mysen Menighetshus Betania denne onsdagskvelden for å høre nytt fra Okhaldhunga i  Nepal og Normisjonens arbeid i landet. Kollekt denne kvelden går til arbeidet i Nepal.

 

Ragnar  Duserud