Mysen Barnegospel sang med Maria Arredondo

 

Det ble et stemningsfylt stjernemøte da småstjernene i Mysen Barnegospel fikk synge med artistene Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla i Sagene kirke.
DSC_1583

Maria Arredondo og Mysen Barnegospel, flere bilder under teksten

– Åh, så gøy! Det vil jeg gjøre igjen! Med jubel i stemmen og glitrende øyne kommer barna i Mysen Barnegospel ut av Sagene kirke i Oslo. De har nettopp deltatt i julekonserten Jul i Sør med trioen Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla. I flere uker har koret øvd intenst på de fire sangene de skulle være med å synge på konserten. Og all øvingen ga tydelig resultater for alt satt som et skudd fra de høytidlig marsjerte inn under ”Nå tennes tusen julelys” til den stemningsfylte avslutningen med ”Deilig er jorden”. Underveis fikk de også synge Alf Prøysens ”Hva skal vi gjøre i juledagene” med flotte solistprestasjoner og ”Himmel på jord” sammen med Arredondo.

 Rørt Arredondo
– Jeg synes de var kjempeflinke, og så blir jeg helt rørt når jeg tenker på at de har leid en buss og kjørt helt hit for å synge sammen med oss, sier Maria Arredondo rett etter konserten. Hun står ved utgangen og må gi ut mange klemmer og autografer til ivrige kormedlemmer.
Arredondo og de to andre artistene pleier å invitere lokale kor der de holder julekonsert, men i dette tilfellet ble Mysen Barnegospel de heldige. Den som trakk i trådene for at det skulle skje var Leif Ingvald Skaug. Han har en datter i koret og gjennom sin tidligere jobb i fadderorganisasjonen Compassion ble han godt kjent med Arredondo og Sødal på en reise. Da de lurte på om han visste om et kor som kunne hjelpe dem, nølte han ikke med å anbefale Mysen Barnegospel.
– Vi ble både overrasket og veldig glade over å bli invitert, og etter å ha forhørt oss hos barna og foreldrene ble vi raskt enige om at dette ville vi veldig gjerne, sier korets dirigent Marianne Frogner Jacobsen. Med siste innspurt på bussturen innover og en strålende konsert i Oslo, var det en sliten, men særdeles godt fornøyd gjeng som vendte nesen mot Mysen igjen i de sene kveldstimer. 

Tekst: Ida Buer Husø
Bilder: Trond Husø og Ragnar Duserud

DSC_1588

P1160382

 

P1160374
 P1160373

IMG_0970

 

P1160371

Flinke solister 

IMG_0979

 

 

 

 

Torstein Sødal – Takk for flott sang og god tur hjem!