Opplev Erik-André Hvidsten med «Min Høstvise» i MMHB lørdag 24. okt. kl 17.00

Alle som er glad i variert visesang, bør merke seg lørdag 24. oktober kl 17.00. Da kommer en av Norges mest allsidige artister, Erik-André Hvidsten, til Mysen. Han har bak seg en rekke opptredener over hele landet. De siste årene har han inntatt Norden. Nå gjester han kun Sarpsborg og Mysen med konserten «Min Høstvise». – Vi lover en helt spesiell lørdag ettermiddag, sier Trond Degnes, på vegne av arrangøren, Mysen Menighetshus Betania.

Erik-André Hvidsten byr på et meget variert program. Suksessen fra Finland gjenspeiles i sangvalget. Kjente og kjære sanger også for oss nordmenn dukker opp. Uten å røpe for mye kan vi love den velkjente “Höstvisa” av Tove Jansson, men også norgesvennen Barbara Helsingius – er representert ved låten “Jag visste så väl”.

Suksess i hele Norden

Erik-André Hvidsten slapp sin nye singel “Vind bär min sång” digitalt denne våren. For få dager siden ble platen lansert for det norske publikum. Den ble utgitt tidligere i år både i Finland og Sverige med gode tilbakemeldinger. Platens produsent er Thomas Enroth. Han er også Hvidstens pianist når de kommer til Mysen.

Erik-André Hvidsten, som er bondesønn fra Ytre Østfold, er blitt en sann nordist. Han har deltatt i mange forestillinger i Østfold. Her har han også vist fram sin ekte gjøglerglede.  Han har bodd og arbeidet i Göteborg, Stockholm, Vasa, Helsingfors og Åbo. Helt fra år 2000 har han gjort suksess i Finland i en rekke kjente musikaler. Julen 2014 medvirket han på turnéen Årets Stora Julkonsert som gikk med utsolgte hus i hele det svenske Finland.

Konsert for hele Indre Østfold
Nå er det Indre Østfold som får møte Hvidsten.

– Jeg håper mange har lyst til å komme til denne eneste konserten jeg holder i Indre Østfold i år. Det skal bli en konsert hvor vi sammen kan skape varme og hygge oss sammen før høstmørket melder seg, sier Erik-André Hvidsten.

Konserten er delt i to avdelinger. I pausen serveres gratis kringle og kaffe.

Erik-Andre Hvidsten2

Erik-André Hvidsten lover en konsert med et variert sangprogram i Mysen Menighetshus Betania.

Se plakat for konserten her: Plakat Erik Andre Hvidsten