Petter Simonsen og Bendik Eide med konsert i Mysen

En kveld med sanger Petter Simonsen og organist Bendik Eide borger for en kunstnerisk opplevelse av de sjeldne. Søndag 26. oktober kl. 19.00 inntar de scenen i Mysen Menighetshus Betania. Sammen vil de by på et variert program. – Vi håper mange benytter denne anledningen til å bli bedre kjent med disse profesjonelle utøverne.

Vi er meget glad for at hølendingen Petter Simonsen har sagt ja til å komme. Her i distriktet er det mange som er glad i denne allsidige artisten. Han har sin aller største styrke i en kraftfull og vakker tenor. Repertoaret har stor spennvidde – alt fra salmer og folketoner til rock og opera.

Petter Simonsen
Petter Simonsen

Simonsen bor på gården Østre Pavestad i Hemnes. Der kombinerer han sitt virke som sanger med økologisk kornproduksjon. Han legger produksjonen av økologisk mat inn i den etiske helhetstenkningen som Petter Simonsen står for i sitt arbeid.

Bendik Eide vil akkompagnere Simonsen. I tillegg vil han også ha sine egne innslag. Eide er godt kjent i distriktet, som den meget profesjonelle pianist/organist han er. Mange husker med glede tilbake på hans medvirkning på årets 17. mai-fest i Mysen Menighetshus Betania.

Med disse to profesjonelle utøverne vil det uten tvil bli en varm og stemningsfull høstkveld.

Trond Degnes
Mysen menighetsråd