Søndag 3. mai: Populær sangtrio synger sammen for 15. gang. Konsert med Gunnstein Draugedalen, Hans Olav og Tove Omvik Aune

Søndag 3. mai kl 19,30 blir det skikkelig vår-stemning i Mysen Menighetshus Betania. Da blir det ny konsert – denne gang  med sangerne Hans Olav og Tove Omvik Aune og Gunnstein Draugedalen.

Sangerparet Hans Olav og Tove Omvik Aune har sunget og spilt sammen siden år 2000.  De er bosatt i Askim. Hans Olav, pensjonert optiker, med egen forretning i Askim i mange år.  Hans Olav har tidligere sunget med storband, vært solist i begravelser og sunget i mannskor. Etter hvert ble det sang på kristne møter og andre arrangementer.  Tove er adjunkt med fagene norsk, tysk og musikk og utdannet  fra Musikklinjen ved Bergen Lærerhøgskole.

Hun har piano som hovedinstrument, men vikarierer også som organist i ulike kirker i Østfold. Hun har også hatt pianoelever og vikariert ved Kulturskolen i Askim, ved siden av at hun har arbeidet som lærer i ungdomsskolen i over 30 år. Tove og Hans Olav har sunget og spilt på mange ulike steder på Østlandet. Gjennom flere år har de samarbeidet med sangeren Gunstein Draugedalen på konserter og møter.  Dette året er det planlagt konsert sammen med Draugedalen i Mysen Menighetshus Betania den 3. mai. Dette blir den 15. opptredenen Aune og Draugedalen har sammen.

Ekteparet Aune har spilt inn to CD`er: ”Når Gud er nær” og ”På vei mot lyset”, og i tillegg har Hans Olav spilt inn en CD med musikk fra Indre Østfold: ”Indre Østfold, du er herlig”. Repertoaret spenner fra viser til sanger og salmer.

Gunstein Draugedalen er en av Norges mest kjente sangere innen kristen sang og musikk. Han har gitt ut over 40 album, og komponert mange sanger som er velkjent, bl.a.
”Tett ved sida mi går Jesus”, som er tatt med i den nye salmeboka Norsk Salmebok 2013.

På konserten får vi høre noen kjente vårsanger, dessuten sanger fra Einar Ekbergs repertoar og sanger med tekst av bl.a. Trygve Bjerkrheim, Haldis Reigstad og Eyvind Skeie.

Velkommen til en hyggelig sangkveld  med VÅRSTEMNING  3. mai kl 19.30 i
Mysen Menighetshus Betania.

Aune og Draugedalen sammen på konsert

Hans Olav og Tove Omvik Aune holder igjen konsert sammen med Gunstein Draugedalen.

Mysen Menighetshus Betania

Trond Degnes