Stor basar med fine gevinster og variert program

Lørdag 13. februar, fra kl 15.00 til 21.30, gjennomfører Mysen Menighetshus Betania sin årlige basar. I tillegg til selve utlodningen er basardagen fylt opp med et variert program for store og små. – Menighetshuset har fortsatt et betydelig byggelån. Inntektene fra basaren er derfor et viktig bidrag for å få ned gjelden, sier representant for basarutvalget, Sigrun Ryan Degnes.

Startskuddet for basaren går på ettermiddagen med besøk av en blåsegruppe. Deretter går det slag i slag. Småbarnsang og Knøttekor inntar menighetshuset før Johs Ramberg fra Rømskog kåserer over temaet: «Fra frieri til brøllop – før i tida». Den populære Hyttemusikken er med også denne gangen og har to avdelinger. Mellom avdelingene blir det kveldstanker ved sykehusprest Sigmund Nakkim .

Det blir rikelig anledning for de besøkende til å kjøpe lodder. Basarutvalget gleder seg over bidragene fra både næringslivet og enkeltpersoner. Det blir store gevinstbord med noe for enhver smak.  Blant annet vil besøkende finne et eget gevinstbord med barneleker. Basarutvalget lover flere runder med åresalg før selve hovedtrekningen runder av kvelden.

–          Vi håper mange vil besøke basaren. Det legges også opp til salg av kaffe, pølser og                   kaker, forteller Sigrun Ryan Degnes.

mmhb jan 2014

Igjen er det klart for årets basar til inntekt for Mysen Menighetshus Betania.

 

 Mysen Menighetshus Betania